COVID-19 försiktighetsåtgärder vid Åderbråcksklinikerna - Läs mer

Åderbråcksklinikerna är mycket medvetna om den aktuella situationen och ser till att följa myndigheternas rekommendationer.

Åderbråcksklinikerna följer Socialstyrelsens föreskrifter om vårdhygien, och vårt hygiennivå är extremt hög, eftersom vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att säkerställa både våra anställda men också dig som patient

Vi har vidtagit följande försiktighetsåtgärder för att säkerställa din säkerhet och hälsa:

 • - Använd munskydd när du är på kliniken.
 • - Så långt som möjligt kom ensam, såvida inte medföljare är absolut nödvändigt.
 • - Avspritning av händerna vid ingångar och väntområde.
 • - Minskat antalet patienter i våra väntrum.
 • - Ökad avstånd emellan stolarna i väntområdet, så du sitter i behörig avstånd till andra patienter.
 • - Grundlig och kontinuerlig rengöring av handtag och ytor i mottagning- och väntrum.
 • - Avspritning av dörrhandtag och alla ytor mellan varje patient.

Vi tar alltid väl hand om våra patienter, men just nu tar vi bara extra hand om dig!

Emellertid måste alla patienter och personal som har varit i riskområden för Covid-19 (Corona-virus) stanna hemma de första 14 dagarna efter deras återkomst - och först då kan de komma till Åderbråcksklinikerna förutsatt att det inte förekommit någon feber och andningsbesvär (hosta, ont i halsen eller andnöd).

Om feber och andningssymtom utvecklas måste du kontakta din egen läkare per telefon och bara komma till oss när infektion med Covid-19 botats.

Om du har varit i högriskområde eller har symptomer kan du ringa oss och omboka din tid.

Uppdaterad: 2020 11.09
Stänga
Nordens ledande
Bästa behandlingsmetoderna
Över 25 000 behandlingar

PRISER

Priser

Priset beror på vilken behandling som ska göras, och en individuell bedömning görs alltid vid en förundersökning. Du kommer att få en individuell pris vid förundersökningen hos våra kärlkirurger. Åderbråcksklinikerna använder dom nyaste och mest moderna behandlingar mot åderbråck, där ibland laser, radiofrekvens, flebektomi och skumsklerosering. Det innebär att vi tar bort alla åderbråck och orsakerna till dem, utan att du får stora ärr. Behandlingsmetoderna är skonsamma och minimalt invasiva och endast lokalbedövning används.

 • Förundersökning med ultraljud:
  350-400,-*
 • Åderbråcksbehandling:
  5.000-39.000,-
  Priset på åderbråcksbehandling beror på hur omfattande den är.
 • Ådernätsbehandling med sklerosering:
  Från 3.750,-
  Priset på ådernätsbehandling beror på hur omfattande den är.

Priserna inkluderar gratis efterkontroll med ultraljud hos våra kärlkirurger. Vi erbjuder garanti på behandlingen av stamvenen. Om du som patient skulle få påvisat en rekanalisering av en behandlad venstam, vid efterkontrollen, erbjuder vi gratis reoperation.

* För att välja rätt behandling för just dig, måste våra specialistläkare först undersöka dina åderbråck. Detta utförs med hjälp av ultraljud. För patienter på våra mottagningar utanför Stockholm kostar förundersökning med ultraljud 350,-. Vid förundersökning med ultraljud kostar besöket i Stockholm 400,- utan remiss och 200,- med remiss eller frikort. 

Räntefri finansiering

Åderbråcksklinikerna samarbetar med Medical Finance. Med Medical Finance kan du dela upp din betalning och få räntefri finansiering. Du väljer själv belopp och löptider. Väljer du löptider mindre än 24 månader är ditt lån räntefritt. Räkneexempeler för räntefritt lån

 • 10.000 SEK: 491 SEK/mån i 24 månader
 • 24.000 SEK: 1074 SEK/mån i 24 månader
 • 34.000 SEK: 1491 SEK/mån i 24 månader

För ett lån på 50 000 kr med 0 % i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr blir den effektiva räntan 3,45 %. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d.v.s. 2 157 kr/månad.

Boka en konsultation
                   
Vi är redo att hjälpa dig med dina åderbråck och ådernät.