Kliniker |  Medarbetare |  FAQ
Nordens ledande
Bästa behandlingsmetoderna
Över 25 000 behandlingar

PRISER

Priser

Priset beror på vilken behandling som ska göras, och en individuell bedömning görs alltid vid en förundersökning. Du kommer att få en individuell pris vid förundersökningen hos våra kärlkirurger. Åderbråcksklinikerna använder dom nyaste och mest moderna behandlingar mot åderbråck, där ibland laser, radiofrekvens, flebektomi och skumsklerosering. Det innebär att vi tar bort alla åderbråck och orsakerna till dem, utan att du får stora ärr. Behandlingsmetoderna är skonsamma och minimalt invasiva och endast lokalbedövning används.

 • Förundersökning med ultraljud, för privata betalare:
  350,-*
 • Åderbråcksbehandling:
  5.000-39.000,-
  Priset på åderbråcksbehandling beror på hur omfattande den är.
 • Ådernätsbehandling med sklerosering:
  Från 3.750,-
  Priset på ådernätsbehandling beror på hur omfattande den är.

Priserna inkluderar gratis efterkontroll med ultraljud hos våra kärlkirurger. Vi erbjuder garanti vid behandling av stamvenen, vilket är den ven som oftast behandlas med laser och som är orsak till åderbråcken. Om du som patient skulle få påvisat en rekanalisering av en behandlad stamven vid efterkontrollen, erbjuder vi gratis reoperation.

* För att välja rätt behandling för dig måste våra specialistläkare först undersöka dina åderbråck. Detta görs med hjälp av ultraljud. För patienter som bor i Västra Götalandsregionen kommer priset på en förundersökning att variera beroende på om du kommer med remiss eller med frikort. Kostnaden för en förundersökning för en försäkringspatient kommer att variera beroende på vilken typ av försäkringsbolag du omfattas av.

Räntefri finansiering

Åderbråcksklinikerna samarbetar med Medical Finance. Med Medical Finance kan du dela upp din betalning och få räntefri finansiering. Du väljer själv belopp och löptider. Väljer du löptider mindre än 24 månader är ditt lån räntefritt. Räkneexempeler för räntefritt lån

 • 10.000 SEK: 491 SEK/mån i 24 månader
 • 24.000 SEK: 1074 SEK/mån i 24 månader
 • 34.000 SEK: 1491 SEK/mån i 24 månader

För ett lån på 50 000 kr med 0 % i kreditränta, med återbetalningstid 24 mån, administrativ avgift 45 kr/mån och uppläggningsavgift 695 kr blir den effektiva räntan 3,45 %. Totalt belopp att återbetala blir 51 775 kr, d.v.s. 2 157 kr/månad.

Boka en konsultation
                   
Vi är redo att hjälpa dig med dina åderbråck och ådernät.