COVID-19 försiktighetsåtgärder vid Åderbråcksklinikerna - Läs mer

Åderbråcksklinikerna är mycket medvetna om den aktuella situationen och ser till att följa myndigheternas rekommendationer.

Åderbråcksklinikerna följer Socialstyrelsens föreskrifter om vårdhygien, och vårt hygiennivå är extremt hög, eftersom vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att säkerställa både våra anställda men också dig som patient

Vi har vidtagit följande försiktighetsåtgärder för att säkerställa din säkerhet och hälsa:

  • - Avspritning av händerna vid ingångar och väntområde.
  • - Minskat antalet patienter i våra väntrum.
  • - Ökad avstånd emellan stolarna i väntområdet, så du sitter i behörig avstånd till andra patienter.
  • - Grundlig och kontinuerlig rengöring av handtag och ytor i mottagning- och väntrum.
  • - Avspritning av dörrhandtag och alla ytor mellan varje patient.

Vi tar alltid väl hand om våra patienter, men just nu tar vi bara extra hand om dig!

Emellertid måste alla patienter och personal som har varit i riskområden för Covid-19 (Corona-virus) stanna hemma de första 14 dagarna efter deras återkomst - och först då kan de komma till Åderbråcksklinikerna förutsatt att det inte förekommit någon feber och andningsbesvär (hosta, ont i halsen eller andnöd).

Om feber och andningssymtom utvecklas måste du kontakta din egen läkare per telefon och bara komma till oss när infektion med Covid-19 botats.

Om du har varit i högriskområde eller har symptomer kan du ringa oss och omboka din tid.

Uppdaterad: 2020 03.17
Stänga
Nordens ledande
Bästa behandlingsmetoderna
Över 25 000 behandlingar

Åderbråcksbehandling i Uppsala

Om du bor i Uppsala med omnejd har du nu möjligheten att komma på åderbråcksbehandling till Åderbråcksklinikerna i Uppsala. 

Det första vi gör när du kontaktar oss på Åderbråcksklinikerna är att vi bokar en förundersökning. Vid denna undersökning kommer kärlkirurgen att med ultraljud undersöka dina åderbråck. Det är denna undersökning som sedan ligger till grund för det beslut om eventuell behandling för att ta bort åderbråck som du fattar i samråd med läkaren som undersökt dig. 

Ta bort åderbråck i Uppsala

Åderbråcksklinikerna driver kliniker för åderbråcksbehandling över hela Norden. De kirurger som du möter vid Åderbråcksklinikerna är ledande inom sina områden och de använder bara de modernaste metoderna när de behandlar åderbråck. 

De metoder som används för behandling av åderbråck vid vår klinik i Uppsala är mycket skonsamma och de tar bara någon timme att utföra. Du som får behandlingen kan återvända hem direkt efter behandlingen och då också omedelbart återgå till dina normala aktiviteter. 

Hitta hit
Kungsgatan 43
753 20 Uppsala

C/O Clinica Laser Estetik

Tel 018-4108730

Boka en konsultation
Efter du skickat iväg din förfrågan kommer du att bli kontaktad av oss som följer upp och besvarar dina frågor.
När vill du ha tid?