Nordens ledande
Bästa behandlingsmetoderna
Över 25 000 behandlingar
Åderbråcksbehandling i Gävle

Bor du i Gävle eller på annan plats i Gästrikland finns nu Åderbråcksklinikerna för undersökning och eventuell behandling av dina åderbråck.

Före en eventuell behandling kan genomföras kommer Åderbråcksklinikernas kärlkirurg att genomföra en noggrann undersökning av dina åderbråck.

Efter den noggranna undersökningen av dina åderbråck kommer du att kunna diskutera din situation med läkaren i lugn och ro innan ni tillsammans bestämmer er för vilken typ av behandling som passar bäst för just dig.

Efter att kärlkirurgen gjort bedömningen kommer du att kontaktas för bokning av en tid för behandling hos Åderbråcksklinikerna. Behandlingen mot åderbråck går väldigt fort och du kommer att kunna lämna kliniken inom en till två timmar.

När ni diskuterat igenom behandlingsformen kommer du att erbjudas en tid för behandling hos Åderbråcksklinikerna. Behandlingen tar ofta inte mer än en timme.

Åderbråcksklinikerna Gävle
Norra Skeppargatan 3
803 20 Gävle

tel 026-2805240

Boka en konsultation
Efter du skickat iväg din förfrågan kommer du att bli kontaktad av en sjuksköterska som följer upp och besvarar dina frågor.
När vill du ha tid?