Kliniker |  Medarbetare |  FAQ
Nordens ledande
Bästa behandlingsmetoderna
Över 25 000 behandlingar

Kliniker i hela Sverige

Åderbråcksklinikerna är ledande i Norden på behandling av åderbråck och använder endast de senaste och mest skonsamma behandlingsmetoderna. Åderbråcksklinikerna är störst i Sverige på behandling av åderbråck och utför cirka 2,500 behandlingar årligen.

Åderbråcksklinikernas fokus är att uppnå goda och långsiktiga resultat, och dessa uppnås genom att erbjuda behandlingar utförda av de bästa kärlkirurgerna på behandling av åderbråck.

Åderbråcksklinikerna vill vara närvarande där patienterna är och vill kunna hjälpa dem att bli av med åderbråck. Därför har Åderbråcksklinikerna öppnat kliniker i städer över hela Sverige.
Åderbråcksklinikerna har för närvarande kliniker i femton olika städer i Sverige: Gävle, Göteborg, HalmstadJönköping, Kalmar, Karlstad, Malmö, Norrköping, Stockholm, Södertälje, Umeå, Uppsala, Västerås, Örebro och Östersund.

Åderbråcksklinikerna erbjuder åderbråcksbehandlingar som är anpassade till den enskilde patienten, det ger bästa möjliga resultat och bidrar till att förbättra patientens livskvalitet.