Kliniker |  Medarbetare |  FAQ
Nordens ledande
Bästa behandlingsmetoderna
Över 25 000 behandlingar

Åderbråcksbehandling i Södertälje

För dig som bor i Södertälje eller i närheten av Södertälje finns nu Åderbråcksklinikerna tillgängliga för att hjälpa dig med behandling av befintliga eller förväntade åderbråck.

Innan vi bestämmer vilken behandlingsmetod som är lämplig mot just dina åderbråck, genomför läkaren en bedömning och en undersökning med hjälp av ultraljud. Undersökningen och resultaten från ultraljudet kommer att visa karaktären på dina åderbråck.

Med förundersökningen som underlag kommer kärlkirurgen därefter göra en mer precis bedömning av hur Åderbråcksklinikerna kan hjälpa dig och vilken typ av behandling som kommer att fungera bäst i ditt unika fall.

Efter att specialistläkaren har gjort bedömningen kan du kontakta oss om en tid för behandling hos Åderbråcksklinikerna. I Södertälje gör vi i nuläget endast förundersökningar. Tills vi återigen kan erbjuda operationer i Södertälje hänvisas patienter till själva behandlingen i Stockholm. Behandlingen i sig tar inte lång tid så du kan räkna med att vara hemma igen inom ett par timmar.

Åderbråcksklinikerna Södertälje
Klockarvägen 112, C/O Kvinna Stockholm
151 61 Södertälje

Boka en konsultation

Efter du har skickat iväg din förfrågan kommer du att bli kontaktad av oss som följer upp och besvarar dina frågor.

OBS: Vänligen använd inte detta formulär om du önskar att avboka eller boka om din tid hos oss.

*” anger obligatoriska fält